Om os

Vores spidskompetencer

omos

Svejsning

DIC har specialiseret sig indenfor sammensvejsning af emner og konstruktioner. Alle vores certificerede svejsere bliver løbende efteruddannet, for at leve op til de strenge krav vi sætter os selv. Der svejses både i rustfrit, sort og aluminium og vi kan udføre svejsninger til selv de strengeste krav. DIC sætter en stor ære i at levere flotte ensartede svejsninger, hver gang vi skal udføre en opgave

Finish

Vi bruger meget tid på at kvalitets sikre vores emner inden de forlader vores produktion. I samarbejde med dig som kunde, kortlægger vi udseende og finish på dit projekt/produkt, så det lever op til dine krav. Med den nyeste teknologi og de bedste svejsere, minimerer vi svejsesprøjt så at finishen på dit produkt er af bedre kvalitet sammenlignet med vores konkurrenter.

Leveringstid

DIC har fra dag 1 kæmpet for, at vores kunder skal kunne nå deres deadline. Derfor har vi samlet et team, som står klar til at arbejde hele døgnet hvis dit produkt er tidspresset og kræver en hurtig leveringstid. Ved både små som store emner, er vi altid klar til at levere hurtigt.

Udtalelser

Opgaver i stål?  +45 28 59 78 24